Διαγωνισμός: Ανοιξιάτικα Στεφάνια 2021

Ανοιξιάτικα στεφάνια: Διαγωνισμός

Φτιάξε το δικό σου Ανοιξιάτικο Στεφάνι και κέρδισε δωροεπιταγή για να πάρεις ό,τι λαχταράει η καρδιά σου από το XeiroTexnima Lucas!

 1. 1 Δωροεπιταγή αξίας 50€
 2. 1 Δωροεπιταγή αξίας 30€
 3. 3 Δωροεπιταγές αξίας 10€

*  Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι -10% για τις καλοκαιρινές αγορές τους!!!

Τι πρέπει να κάνεις για να συμμετάσχεις;

Μα φυσικά να κάνεις αυτό που αγαπάς: Χειροτεχνία!!!

Αναλυτικότερα:

 • Φτιάξε ένα ανοιξιάτικο στεφάνι, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 3 υλικά από το κατάστημά μας (ή σαν αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημά μας).
 • Φωτογράφισε την κατασκευή του στεφανιού σου: Τρεις (3) φωτογραφίες με τα βήματα + την τελική φωτογραφία με ολοκληρωμένο το στεφάνι σου.
 • Στείλε μας τις 4 φωτογραφίες στο xeirotexnimalucas@gmail.com μαζί με το Όνομα και το Επώνυμό σου κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Και … μην ξεχάσεις να κάνεις Like στη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/LucasXeiroTexnima

Τη φωτογραφία με το στεφάνι σου θα τη δεις σύντομα να δημοσιεύεται στο άλμπουμ του διαγωνισμού στη σελίδα μας και μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου να δουν τη συμμετοχή σου και να θαυμάσουν τη δημιουργία σου!

Τρεις (3) εβδομάδες δημιουργίας!!!

Οι συμμετοχές ξεκινούν από την Κυριακή 18/4/2021 και μπορείς να στείλεις τις φωτογραφίες σου για συμμετοχή ως την Κυριακή 9/5/2021 στις 12 το βράδυ.

Τη Δευτέρα 10/5/2021 θα γίνει κλήρωση και θα ανακοινωθούν τα τρία στεφάνια που κέρδισαν στο διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στη σελίδα μας στο Facebook.

Oι νικητές θα λάβουν email με τον κωδικό της δωροεπιταγής τους!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν email με τον κωδικό για το εκπτωτικό κουπόνι -10% για τις καλοκαιρινές αγορές τους.

Όροι χρήσης διαγωνισμού «Ανοιξιάτικα Στεφάνια 2021»
 1. Το XeiroTexnima Lucas OE (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») προκηρύσσει διαγωνισμό (εφεξής οι «Ενέργειες») μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook με τη διεύθυνση https://www.facebook.com/LucasXeiroTexnima. Η παρούσα προωθητική ενέργεια διενεργείται με τίτλο «Ανοιξιάτικα Στεφάνια 2021». Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό Facebook και καλούνται να συμμετάσχουν μέσω της δήλωσης ενδιαφέροντος τους με την συμπλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών, προκειμένου να κερδίσουν τα δώρα που προκηρύσσει ο διαγωνισμός. Δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος.
 2. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαραίτητες προϋποθέσεις αποτελούν οι εξής: α) Κατασκευή στεφανιού με τουλάχιστον 3 υλικά από το κατάστημά μας ή σαν αυτά που υπάρχουν στο κατάστημά μας, β) αποστολή με e-mail στο xeirotexnimalucas@gmail.com 4 φωτογραφιών (3 με τα βήματα κατασκευής του στεφανιού και 1 με ολοκληρωμένο το στεφάνι) και στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) , γ) . Η πραγματοποίηση των ανωτέρω βημάτων προσμετράται ως μια (1) συμμετοχή.
 3. Ο αριθμός των νικητών του διαγωνισμού ορίζεται ότι θα είναι πέντε (5). Τα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους, είναι μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ και τρεις δωροεπιταγές αξίας 10 ευρώ – για αγορές από το Xeirotexnima Lucas . Οι δωροεπιταγές θα είναι εξαργυρώσιμες έως τις 31-12-2021. Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα κουπόνι έκπτωση -10% για εφάπαξ αγορά από το XeiroTexnima Lucas από 1/6/2021 έως τις 31/8/2021.
 4. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό «Ανοιξιάτικα Στεφάνια 2021» έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος ή εξωτερικού (μόνον φυσικά πρόσωπα).
 5. Η λήξη του διαγωνισμού ορίζεται να είναι η 9η Μαΐου 2021 και ώρα 24:00.
 6. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όλοι όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό και η συμμετοχή τους θεωρείται έγκυρη. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα περιλαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα βήματα του διαγωνισμού. Καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει έως 3 φορές (αρκεί να στείλει ισάριθμα emails με διαφορετικά στεφάνια).
 7. Κάθε δωροεπιταγή είναι μοναδική κι εξαργυρώνεται μία φορά. Η έκπτωση που δίδεται στους συμμετέχοντες αφορά μία (1) αγορά τους. Οι επιταγές και οι εκπτώσεις αφορούν τις τιμές λιανικής.
 8. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ως τις 24:00 στη σελίδα https://www.facebook.com/LucasXeiroTexnima του Facebook και στο https://lucas.com.gr/
 9. Όσα δώρα δεν εξαργυρωθούν ως τις ημερομηνίες που αναγράφονται στην παράγραφο [3] χάνονται και η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής των δώρων.
 10. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα https://lucas.com.gr/ ή στη σελίδα της https://www.facebook.com/LucasXeiroTexnima στο Facebook να μεταβάλλει τους όρους των Κληρώσεων, να συντομεύει ή να παρατείνει τη διάρκειά τους ή ακόμη και να τις ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.
 11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.
 12. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων που τυχόν εμφανίζονται από τους χρήστες στη σελίδα του Διοργανωτή αποτελεί αποκλειστική ευθύνη των συμμετεχόντων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει απόψεις ή προτροπές του «Διοργανωτή» προς οποιονδήποτε. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων. Ως εκ τούτου ο Διοργανωτής για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σχετικά με την ανάρτηση των μηνυμάτων δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. Επίσης, ο Διοργανωτής δηλώνει ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι απαγορεύεται η συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό μέσα από ψεύτικα ή «εικονικά» accounts που έχουν δημιουργηθεί στο Facebook, δηλαδή accounts με το ίδιο επώνυμο ή ψευδώνυμο και κανένα φίλο, χωρίς φυσική κοινωνική λειτουργία (social networking).
 13. Ο διαγωνισμός δεν αποτελεί προωθητική ενέργεια του φορέα του Facebook, ούτε ο φορέας αυτός φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη σωστή ή μη διεξαγωγή του.
 14. Τα στοιχεία επικοινωνίας και οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν για προωθητικές ενέργειες του XeiroTexnima Lucas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *