Συσκευασία παραγγελιών για αποστολή

συσκευασία και μείωση του οικολογικού αποτυπώματος

Η διαδικασία της συσκευασίας παραγγελιών για αποστολή είναι μια καθημερινή υπόθεση στο Xeirotexnima Lucas.

Διαδικασία συσκευασίας παραγγελιών

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών περνάει από τα εξής, βασικά στάδια:

  • Λαμβάνουμε την παραγγελία (μέσα από το e-shop μας, με mail, τηλεφωνικά, κλπ)
  • Συγκεντρώνουμε τα πράγματα
  • Επικοινωνούμε με τον πελάτη (τηλεφωνικά, με mail, viber, κλπ) για επιβεβαίωση της παραγγελίας και των στοιχείων αποστολής και ενημέρωση για τυχόν προβλήματα.
  • Συσκευάζουμε και στέλνουμε την παραγγελία.
Διαδικασία συσκευασίας παραγγελιών

Βασικός σκοπός μας κάθε φορά είναι να φτάσουν τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση στον τελικό τους αποδέκτη. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε κατά το δυνατό να διατηρούμε χαμηλό το βάρος της συσκευασίας, προκειμένου να μην αυξάνεται το κόστος αποστολής.

Όπως είναι φυσικό, όσο αυξάνει ο όγκος των παραγγελιών, τόσο περισσότερα υλικά χρειάζεται να χρησιμοποιούμε για την ασφαλή συσκευασία των προϊόντων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της επιχείρησης.

Επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά συσκευασίας

Η οικολογική μας συνείδηση μας επιβάλει να ανακυκλώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα διάφορα υλικά συσκευασίας.

Έτσι συγκεντρώνουμε χαρτοκιβώτια, σακούλες και χαρτιά συσκευασίας από τα γειτονικά καταστήματα και τις παραλαβές μας και τα χρησιμοποιούμε για τη συσκευασία κι αποστολή των παραγγελιών μας. Φτιάχνουμε χόρτο συσκευασίας καταστρέφοντας παλαιά έγγραφα από παραγγελίες και σημειώσεις, με τη βοήθεια του καταστροφέα εγγράφων και το χρησιμοποιούμε για την προστασία των εύθραυστων προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η έμπρακτη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης και η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος της επιχείρησης μας. Παράλληλα απαλλάσσουμε τους πελάτες μας από το κόστος της συσκευασίας.

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *