Διακοσμητικές ιδέες με φελιζόλ αυγά

Φελιζόλ αυγά για κατασκευές και χειροτεχνίες
διακόσμηση σε φελιζόλ αυγό. Αρχικά κολλάμε ταινία διπλής όψεως

Μερικά μέτρα χρωματιστό κορδόνι και αυγουλάκια από φελιζόλ αρκούν για να τονίσουν το πασχαλινό χρώμα στο σπίτι μας, ιδιαιτέρως αν αυτό συνδυαστεί με την καλή μας διάθεση και λίγη φαντασία!

Αρχικά, παίρνουμε τα φελιζόλ αυγουλάκια μας, και τα τυλίγουμε με αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως.

Ιδέα για να στολίσουμε μόνοι μας φελιζόλ αυγά

Στη συνέχεια – εάν θέλουμε να κρεμάσουμε τα αυγά μας π.χ σε κουρτίνες, φωτιστικά κλπ) κολλάμε στην ταινία ένα κομμάτι κορδόνι, σχηματίζοντας θηλιά όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Στην κορυφή του αυγού, κολλάμε την άκρη του κορδονιού μας και αρχίζουμε να το τυλίγουμε/ κολλάμε  γύρω από το αυγό μας, γεμίζοντας όλη την επιφάνειά του.

Τυλίγουμε το αυγό με χρωματιστό κορδόνι

Το αυγό μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως είναι, αλλά, μπορούμε να το εμπλουτίσουμε αρκετά, προσθέτοντας ένα φιόγκο στο πάνω μέρος,   και λίγη κορδέλα στο κέντρο του

.

Πασχαλινές κατασκευές με φελιζόλ αυγά

Δείτε το πώς μεταμορφώνεται !

.

Φελιζόλ αυγό στολισμένο με γιούτα κορδόνι

Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική, και αλλάζοντας το είδος του κορδονιού μας και τις κορδέλες, επιτυγχάνουμε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα αυτό το οικολογικού ύφους αυγουλάκι που βλέπετε εδώ

.

Φατσούλα με φελιζόλ αυγά

Ενώ αν προσθέσουμε αρκετές «σταγόνες φαντασία», και λίγο διαφορετικά υλικά μπορούμε να δώσουμε «ζωή» στα αυγουλάκια μας, και να φτιάξουμε κάτι σαν αυτό τον  χαμογελαστό τυπάκο !

Καλή επιτυχία!

.