Κόσμημα αρχαρίων

Η πρώτη επαφή με το κόσμημα

Σκοπός του μαθήματος είναι η εξοικείωση με τα βασικά εξαρτήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κοσμημάτων. Ειδικότερα θα μάθουμε ότι μας χρειάζεται για να κατασκευάσουμε κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Θα δουλέψουμε τα κουμπώματα για δέρμα, σουέτ, κορδόνια, σύρματα, πετονιά και θα φτιάξουμε σκουλαρίκια και δαχτυλίδι χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών εξαρτήματα που βρίσκουμε στο εμπόριο.
 
Η πρώτη επαφή με το κόσμημα 
 Η πρώτη επαφή με το κόσμημα - παραμανα  
Θα μάθουμε τι είναι οι γράνες και τα σφυχτηράκια και μαζί θα ανακαλύψουμε τα μικρά τρικ που μας βοηθούν στη σύνθεση κοσμημάτων.
 Στο μάθημα σας παρέχονται όλα τα απαραίτητα υλικά για να φτιάξετε μερικά κοσμήματα, χρησιμοποιώντας διάφορα εξαρτήματα. Έτσι λοιπόν, στο τραπέζι θα είναι διαθέσιμα κουμπώματα, κρίκοι, γράνες, καρφίτσες, παραμάνες, σκουλαρίκια, κορδόνια, κορδέλες, χάντρες, κλιπς, στοπάκια, επάργυρα στοιχεία, χάντρες σε διάφορα χρώματα, καπελάκια, αλυσίδες.... όλα στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε τα πρώτα σας χειροποίητα κοσμήματα!  Η πρώτη επαφή με το κόσμημα - σκουλαρικια
 Η πρώτη επαφή με το κόσμημα - σκουλαρικια  Από το μάθημα θα φύγετε με τα δικά σας κοσμήματα και φυσικά, με τη γνώση για να φτιάξετε κι άλλα!
Βαθμός δυσκολίας (1:5) = 1