Σαγιονάρες

Διακόσμηση Δερμάτινης Σαγιονάρας

Ταχύρυθμο σεμινάριο διακόσμησης σανδαλιού.

Δίωρο σεμινάριο. Κόστος: €40

20 flip

 

Στο σεμινάριο συζητάμε για τις μεθόδους διακόσμησης της σαγιονάρας με υφάσματα, κορδέλες, γράνες, συρματόσκοινο, σχοινιά, κόλλες, χάντρες και λοιπά υλικά που μπορούμε να στηρίξουμε στο σανδάλι.  Στη συνέχεια διακοσμούμε ένα ζευγάρι σαγιονάρες σύμφωνα με το γούστο σας, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τεχνική. 

19 flip

Μέσα σε δύο ώρες, ακόμα κι αν δεν έχετε ξανα-ασχοληθεί με το αντικείμενο, μαθαίνετε να φτιάχνετε τα δικά σας διακοσμημένα σανδάλια για να χαρίσετε στους φίλους σας, την οικογένεια σας ή και να τα διαθέσετε προς πώληση στο κατάστημα σας. 

18 flip

Κατόπιν συννενοήσεως, τα Σάββατα μπορεί να γίνει το μάθημα στο κέντρο της Αθήνας - Μοναστηράκι. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, κάνουμε μια μικρή περιήγηση στα τοπικά καταστήματα, και σας προτείνουμε επιχειρήσεις από όπου μπορείτε να προμηθεύεστε τα υλικά σας (σαγιονάρες, εργαλεία και υλικά στολισμού).

17 flip

Για τους επαγγελματίες: Σεβόμενοι τις ειδικές ανάγκες του καθενός από εσάς και τον περιορισμένο χρόνο σας, μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας για το μάθημα σε ώρες που σας εξυπηρετεί, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε το χρόνο μετακίνησης. 

16 flip

Στο μάθημα σας παρέχονται: Ένα ζευγάρι δερμάτινες σαγιονάρες στο νούμερό σας, χάντρες, κορδόνια και κορδέλες για τη διακόσμησή τους και τα απαραίτητα εργαλεία (διακορευτές, πένσες, ψαλίδια κλπ).

15 flip

Ειδικές τιμές σε συλλόγους και ομαδικά μαθήματα διαφόρων ειδών!

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στο 210-6202134 

Από το μάθημα φεύγετε με τις δικές σας, χειροποίητες σαγιονάρες!