Λίγα λόγια για τα σεμινάρια μας

Μετά από δική σας παρότρυνση - καθώς και πολλών φίλων και πελατών της επιχείρησής μας, ξεκινήσαμε (και εμπλουτίζουμε συνεχώς) τη διοργάνωση μικρών αυτόνομων σεμιναρίων έχοντας τους εξής στόχους:
- Τη μετάδοση της γνώσης διαφόρων τεχνικών ώστε όλο και περισσότεροι φίλοι να μπορούν να φτιάχνουν τα δικά τους χειροτεχνήματα
- Την παροχή υλικών κι εργαλείων, ώστε να μπορεί να δοκιμάσει κανείς μια τεχνική πριν δαπανήσει τα λιγότερα ή/ περισσότερα χρήματα που απαιτούνται για να την εφαρμόσει στο σπίτι.
- Τη δημιουργία ενός εργαστηριακού χώρου που να είναι ζεστός, φιλικός, και ήσυχος, μακριά από ενοχλητικά βλέμματα, όπου θα μπορούμε μαζί να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε.
- Τη διατήρηση του κόστους παρακολούθησης σε όσο το δυνατό χαμηλότερα επίπεδα.
 
21 seminars
 
Σκοπός μας είναι το μοίρασμα, η ανταλλαγή και η ικανοποίηση αναγκών - δικών σας και δικών μας - που σχετίζονται με τη δημιουργία, τη χειροτεχνία και την ανακύκλωση. Εφαρμόζοντας τεχνικές που ήδη γνωρίζουμε (λιγότερο ή περισσότερο πολύπλοκες), χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία, αναζητώντας νέους τρόπους και με φαντασία, μεράκι και ομαδικό πνεύμα, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε μαζί σας κάθε τι που μπορεί να σχετίζεται με το ΧειροΤέχνημα.
 
24 seminars
 
Βασικές πληροφορίες: Τα μαθήματα γίνονται ατομικά και το αντικείμενο διαφοροποιείται κάθε φορά, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται ο μαθητής και τον επιθυμητό στόχο.  Οι ώρες και οι μέρες των σεμιναρίων κανονίζονται κατόπιν συννενοήσεως (ραντεβού) όλες τις μέρες της εβδομάδας (και ΣαββατοΚύριακο)!
Κατόπιν συννενοήσεως (για επαγγελματίες, για τους φίλους μας από επαρχία κλπ) το μάθημα μπορεί να είναι τρίωρο ή τετράωρο για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα σε μία και μόνο συνάντηση (!)
 
Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης για ΑΜΕΑ, αλλά μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας!
 
 
Ειδικές τιμές και εκπτώσεις
  • Αν εσείς και η παρέα σας θέλετε να κάνετε κάποιο σεμινάριο μαζί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Για ... παρεΐστικο μάθημα 2 - 4 ατόμων προσφέρουμε έκπτωση 10% στις τιμές των σεμιναρίων.

23 seminars

 

  • Σε συλλόγους, γίνονται ειδικές τιμές, ανάλογα με το είδος του μαθήματος και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6202134 (κατάστημα) ή με τη Ναταλία στο 6979-570358 

22 seminars

Πολλά από τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα σεμινάριά μας, διατιθενται προς πώληση στο κατάστημα